KUNSKAP ERFARENHET Vi sätter alltid Dig som kund I centrum INTRESSET IDEALBILAR I UDDEVALLA REKOND VERKSTAD TUNING BILFÖRSÄLJNING Lämna oss med ett stort LEENDE PÅ LÄPPARNA

Idealverkstan är en bilverkstad i Uddevalla

Bilverkstad & däckverkstad på Norgårdsvägen 6 i Uddevalla.
Vi satsar på hög personlig service till vettiga priser. Vi erbjuder bl.a.  AC-service, bilservice, bilreparationer, felsökning, kamremsbyte, hjulinställning, dragkroksmontering, kopplingsbyte samt åtgärdar besiktningsanmärkningar.

Vi utför bilservice på alla bilmärken och vi följer alltid tillverkarens föreskrifter på respektive bilmodells serviceplan. Vi använder oss enbart av delar av originalkvalitet, vilket innebär delar av samma eller bättre kvalitet än de ursprungliga bildelarna. Vi har den senaste mjukvaran för att kunna släcka servicelampan på de flesta bilmärken och årsmodeller. Vår reparation, bilservice och stämpel i serviceboken är lika mycket värd som den du får hos din märkesverkstad. Självklart så gäller din nybilsgaranti till fullo när du servar eller reparerar din bil hos oss.

Vi säljer däck till mycket konkurrenskraftiga priser. Sommardäck, vinterdäck, C-däck, däck för släp/husvagn/husbil. Jämför oss gärna mot andra däckverkstäder, kolla in våra prisexempel. Vi hjälper dig att välja däck utifrån dina behov. Miljöavgifter, montering och balansering ingår i alla våra priser!

Vi är en bilverkstad som jobbar med alla bilmärken som: Audi, Nissan, Ford, Volvo , Hyundai, Mazda, Mercedes-Benz, BMW, Citroen, Skoda,, Peugeot, Renault, Saab, Opel, Seat, Toyota, Volkswagen, Fiat, Alfa Romeo, Kia, Mitsubishi, Jaguar, Land Rover, VW, Honda m.m.

Välkomna till oss, önskar vi på Idealverkstan i Uddevalla! Ring oss på 0522 – 101 20

Service & Reparation

Vi utför bilservice på alla bilmärken och vi följer alltid tillverkarens föreskrifter på respektive bilmodells serviceplan. Vi använder oss enbart av delar av originalkvalitet, vilket innebär delar av samma eller bättre kvalitet än de ursprungliga bildelarna.

Däck

Vi har mycket konkurrenskraftiga priser på däck
Vi erbjuder självklart också däckhotell, vi ser till så att däcken är rena och fräscha från bromsdamm, föroreningar och vägsalt.

AC-service

Vi fixar din AC så du kan hålla huvudet kallt i sommar!
Nästan alla nya bilar har en AC-anläggning men ingen biltillverkare har fasta serviceintervall för att underhålla den.

Back to top