Vi tar hand om bilen!

Nu kan du boka din rekond online hos oss. Drop-in ring 0522-101 20

Vi på Idealbilar utför allt från utvändig tvätt till rekond med Världsledande lackskydd. (Ceramic PRO) 
Genom att göra en rekond på din bil förlänger du livslängden och förhöjer känslan av att köra den. En bil rekond innefattar många små moment som i slutändan bidrar till att din bil i helhet får sig ett riktigt lyft.

 

Tvätta Miljösmart
Det finns många bra anledningar att tvätta bilen hos en riktig biltvätt. En av dem är vår miljö. Hos oss kan du vara säker på att vi tvättar din bil på rätt sätt.

 

När du tvättar din bil hemma på gatan frigör du många ämnen som skadar både människor och miljö – allt från kemiska substanser i rengöringsprodukterna du använder, till kemikalier, oljor och tungmetaller som fastnat på bilen och som frigörs i när du tvättar. De farliga ämnena rinner ut via dagvattenbrunnar, som i sin tur ofta rinner rakt ut i olika vattendrag utan att passera ett reningsverk.
 • 1 /4

  Fordonstyp

  Välj fordonstyp nedan.
  • Personbil
  • SUV
 • 2 /4

  Tjänster

  Välj tjänst nedan.
  • Spray vax Mer info... Mindre...
   Quick Detailer som ger hög glans med moderna optiska egenskaper. (Tillval om man beställer utvändig tvätt) keramiskt ytlackskydd som förstärker och bibehåller ytans utseende och minskar kravet på underhåll. Ger en väldigt hal och glansig yta som är avvisande mot vätskor och andra förorenande sediment i miljön.
   30 min
   299,00 kr
  • Tvätt utvändigt noggrant! Mer info... Mindre...
   Avfettning, flygrost borttagning, högtrycks spolning, schamponering, handtvätt, fälg&däck rengöring, torkning.
   60 min
   399,00 kr
  • Tvätt invändigt noggrant! Mer info... Mindre...
   Rengöring av dörrkarmar, paneler, dörrsidor, gummimattor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet, fönsterputs alla fönster invändigt.
   60 min
   399,00 kr
  • Vaxning Mer info... Mindre...
   Avfettning, flygrost borttagning, högtrycks spolning, schamponering, handtvätt, fälg&däck rengöring, microduks torkning plus maskinvaxning. maskinvaxning med ett långtidsverkande högkvalitativt vax. Vaxet ger enastående lyster och glans med upp till 6 månaders skyddstid.
   150 min
   1700,00 kr
  • Helrekond Mer info... Mindre...
   Polering av hela bilen, lackskydd, avfettning, flygrost borttagning, högtrycks spolning, schamponering, handtvätt, fälg&däck rengöring, torkning. torrdamsugning, bearbetning utav små fläckar,  (Luftrengöring i hela motordelen, avfettning, högtryckspolning, schamponering vid behov, avtorkning. *Vi lämnar ingen garanti för eventuella vattenskador på motor som kan uppkomma vid motortvätt, det är nästan ingen risk alls men värt att nämna!) (Mörka lacker tillkommer det 500kr) Priset kan ändras beroende på skicket.  
   200 min
   3500,00 kr
  • Motortvätt Mer info... Mindre...
   Luftrengöring i hela motordelen, avfettning, högtryckspolning, schamponering vid behov, avtorkning. Vi lämnar ingen garanti för eventuella vattenskador på motor som kan uppkomma vid motortvätt, det är nästan ingen risk alls men värt att nämna!
   30 min
   349,00 kr
  • Polering av en strålkastare Mer info... Mindre...
   Har din bil slitna och gula strålkastare? Blev den underkänd på Bilprovningen? Vi har lösningen för alla bilfabrikat!​ Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar. På detta sätt förbättras ljusstrykan och trafiksäkerheten ökas.
   60 min
   599,00 kr
  • Polering av två strålkastare Mer info... Mindre...
   5Har din bil slitna och gula strålkastare? Blev den underkänd på Bilprovningen? Vi har lösningen för alla bilfabrikat!​ Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar. På detta sätt förbättras ljusstrykan och trafiksäkerheten ökas.
   120 min
   1198,00 kr
  • Kemtvätt av 4 säten. Mer info... Mindre...
   Torrdamsugning, bearbetning utav små fläckar, våtdammsugning, avsköljning och till sist låter vi fläktarna torka ur sätena.  
   180 min
   1300,00 kr
  • Kemtvätt av 2 säten. Mer info... Mindre...
   Torrdamsugning, bearbetning utav små fläckar, våtdammsugning, avsköljning och till sist låter vi fläktarna torka ur sätena.  
   120 min
   800,00 kr
 • 3 /4

  Välj datum och tid

  Klicka på någon tid för att göra en bokning.
 • 4 /4

  Visa sammanfattning av bokning

  Vänligen ge oss dina kontaktuppgifter.
  • ?
   Bokningsdatum
  • ?
   Bokningstid
  • 0 t   0 min
   Längd
  • 0,00 kr
   Totalbelopp
  Har du en kupongkoden? Tillämpa
  The provided coupon coupon is valid, total order value was reduced respectively.
  Please note that if you change your booking details then you will have to insert coupon code once again.
  Det verkar som din kupongkoden är ogiltig. Möjliga orsaker: totala priset är lägre än minimipriset, koden är felaktig, det användes för många gånger eller är inte längre aktiv.
  OBS - Vi reserverar oss för att förväntat pris kan ändras helt beroende på bilens skick vid inlämningstillfället. (t.ex. hundhår, spya och lera i bilen)
Idealbilar
Back to top